Hernándezovi se lepí smůla na paty, znovu si přetrhl přední zkřížený vaz a přijde o Euro

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Hernándezovi se lepí smůla na paty, znovu si přetrhl přední zkřížený vaz a přijde o Euro

Hernándeze čeká dlouhá pauza, znovu si přetrhl přední zkřížený vaz.
Hernándeze čeká dlouhá pauza, znovu si přetrhl přední zkřížený vaz.Profimedia
PSG prohrálo v Dortmundu 0:1 a v domácí odvetě semifinále Ligy mistrů bude dotahovat jednobrankové manko, na trávníku u toho navíc nebude Lucas Hernández (28). Obránce čeká dlouhá pauza, ve středu večer si poranil levé koleno a podrobné vyšetření odhalilo přetržený přední zkřížený vaz.

Někdejší zadák madridského Atlétika a mnichovského Bayernu nuceně střídal těsně před koncem prvního poločasu a ve čtvrtek absolvoval testy, které potvrdily původní obavy.

"Lucas Hernández si během utkání proti Borussii Dortmund přetrhl přední zkřížený vaz v levém koleni, původní diagnózu lékařů ze středečního večera potvrdilo dnešní podrobné vyšetření. Fotbalista se v nejbližších dnech podrobí operaci," oznámil francouzský šampion v oficiálním prohlášení.

Hernándeze zdravotní problémy přibrzdily opakovaně a vaz si přetrhl již před rokem a půl během mistrovství světa v Kataru, tehdy ho zradilo pravé koleno. Doba absence se i tentokráte bude pohybovat okolo půl roku a obránce tak vynechá i evropský šampionát.